Over Businessportraits.nl

Businessportraits.nl is de ideale portretspecialist voor representatieve ‘headshots’ en portretten. U kunt deze foto’s gebruiken voor commerciële doeleinden en personal branding. Bedrijfswebsites, rapporten, brochures, pers, portfolios, blogs en social mediaprofielen zijn slechts een aantal voorbeelden van communicatiekanalen die een krachtige foto vereisen om een blijvende indruk te maken.

Markus Linke

Markus Linke

 

HET BELANG VAN HEADSHOTS EN BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Denk eens aan de klanten die willen zien met wie ze te maken hebben. Of recruiters die een gezicht bij het cv willen plaatsen. Net als een ingenieus visitekaartje of website, vervolmaakt een zakelijk portret uw bedrijfsidentiteit of personal brand.

Welke foto kunt u het best gebruiken voor uw huisstijl of personal brand? Een beeld van u in uw uitbundigste party-outfit dansend op Ibiza, komt waarschijnlijk niet overeen met de verwachtingen van een zakelijke relatie.

DE PERFECTE EERSTE INDRUK MET EEN PROFESSIONEEL PORTRET

Zoals we weten, wordt een eerste indruk haast ogenblikkelijk gevormd. En dat geldt niet alleen voor persoonlijke ontmoetingen. Of uw foto op een website of in een tijdschrift staat – allemaal vormen we onbewuste, instant-oordelen op basis van het uiterlijk. Zo werken onze hersenen nu eenmaal.

‘Het kan invloed hebben op jouw indruk van anderen en dat kan vervolgens doorwerken in het fundament van je relatie met diegenen,’ vertelde neuroloog Daniela Schiller eens over het belang van de eerste indruk aan The Guardian.

Wat is nu een slimme manier om grip te hebben over de eerste indruk die ú maakt en _een goede zakelijke relatie te starten_? U kunt niet altijd perfect zittend haar hebben en vriendelijkheid uitstralen. U kunt wél de foto’s optimaliseren waarmee mensen u leren kennen. Een professioneel en betrouwbaar voorkomen in een foto blijft zo. Met een professioneel oog, de juiste materialen en passende belichting, maakt Businessportraits.nl uw eerste indruk indrukwekkend.

DE FOTOGRAAF

Vanuit mijn studio in Amsterdam fotografeer ik mensen en maak ik voornamelijk headshots. Met een focus op zakelijke portretten en bedrijfs-headshots, weet ik de perfecte hoogwaardige foto te creëren voor specifieke marketingdoeleinden.

Omdat veel zakelijke publicaties en persfoto’s alleen gelaten laten zien, heb ik mij als vanzelf daarin gespecialiseerd. Door ervaring en samenwerking met ’s werelds beste headshot-fotografen, heb ik uitgekiend hoe ik de beste headshot-belichting kan ontwerpen en aanpassen naar elke cliënt voor een flatterende look. En ik verzeker me er altijd van de beste materialen beschikbaar te gebruiken. 

De brandingbehoeftes van mijn klanten sporen me aan om die ene foto te schieten die voor hen precies goed is.

Voor bedrijfsfotografie streef ik ernaar de zelfverzekerde, mooie, benaderbare en positieve kwaliteiten vast te leggen die een ieder van nature bezit. Ik leg u vast zoals u bent, zonder afleidingen. Mijn ervaring leert dat deze minimalistische aanpak altijd resulteert in een krachtige foto. Zelfs bij hen die zichzelf niet fotogeniek vinden.

Geïnspireerd door fotografen als Martin Schoeller, Richard Avedon en Annie Lebovitz, heeft Peter Hurley een speciale invloed op mij gehad. Na te zijn gecoacht door deze wereldwijd vermaarde fotograaf, werd ik Associate Photographer bij PH2PRO, een selecte groep van de beste headshot-fotografen ter wereld.

DE BUSINESSPORTRAITS STUDIO

De studio is gunstig gelegen in Amsterdams zakendistrict Zuidas, met voldoende parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. U kunt de studio ook bereiken door twee minuten te lopen vanaf station Amsterdam Zuid. In contact komen? Klik hier.

REFERENTIES

Lees ook eens wat mijn Amsterdamse cliënten vinden van Businessportraits.nl, door de recensies te bekijken op Google.